h

Nieuws van de afdeling

16 januari 2019

De Draak brult in Den Haag

Foto: SP

Voorafgaand aan het gasdebat over o.a. de versterkingen en de schadeafhandeling, kijken Groningers in het Tweede Kamergebouw met de SP-fractie en geïnteresseerde Kamerleden van andere partijen de documentaire De Brullende Draak.

Lees verder
13 januari 2019

Kom ook kijken. "De Brullende draak" In Appingedam

Foto: Janny Ebels

Janny Ebels en Peter de Jong hebben afgelopen zaterdag geflyerd op de markt in Appingedam. Regen, wind en kou getrotseerd om meer aandacht te vragen voor de vertoning van "De Brullende Draak". Kom Zaterdag 19 januari om 13:00 in de ASWA Burgemeester Klauckelaan 16 in Appingedam ook kijken

Lees verder
8 januari 2019

SP Appingedam neemt stelling tegen de Nashville-verklaring.

Foto: SP

Honderden orthodox-protestantse predikanten, voorgangers en politici hebben hun handtekening gezet onder de Nederlandse vertaling van de Nashville-verklaring.

Lees verder
5 januari 2019

SuPerzaterdag

Foto: Sandra Beckerman

Groningers: laten we stoppen met achteruit vechten!

Lees verder
19 december 2018

Vertoning "De Brullende Draak" Appingedam

Foto: SP

In de ‘De Brullende Draak’ komen Groningers aan het woord over het grote effect van de aardbevingen op hun gezondheid en de consequenties voor de gemeenschap. In Appingedam vindt in januari een vertoning van deze film plaats.

Lees verder
3 december 2018

Eikenaar eist rechtvaardigheid

Foto: SP Provincie / SP Provincie

Vandaag is Eelco Eikenaar gekozen als onze lijsttrekker bij de Provinciale Statenverkiezingen. De activist en gedeputeerde debuteert in maart als frontman van de grootste partij in de provincie. Hij voert een lijst aan met ervaren volksvertegenwoordigers en talentvolle socialisten uit de hele provincie.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier