h

Nieuws uit 2017

1 oktober 2017

Marenland, kies onze kant!

Foto: SP Appingedam

Niet alleen actie voeren. De SP heeft ook een luisterend oor en als het moet een troostend woord en een schouder om op te huilen. Veel emoties tijdens de actie van de bewoners van Opwierde en de Prinsesseweg bij woningstichting Marenland.

Lees verder
5 september 2017

SP steunt huurders Opwierde Zuid

Foto: SP Appingedam

Het ASWA gebouw is voor de meeste damsters geen onbekende plek. Vanavond werd er een bijeenkomst gehouden door de huurdersvereniging De Maren.

Zij wilden graag van de mensen horen hoe de versterkingsoperatie tot nu toe verliep. Hiervoor was ook de politiek uitgenodigd. Natuurlijk was de SP aanwezig. Sinds een aantal weken zijn verschillende SP-ers in de wijk Opwierde Zuid te vinden om met de mensen in gesprek te gaan.

Lees verder
14 juni 2017

SP opent meldpunt aardbevingsschade aan huurwoningen in Appingedam

Foto: Aldo Schelvis / SP Groningen

In kranten en nieuwsberichten word vaak alleen maar gesproken over aardbevingsschade en de gevolgen daarvan voor mensen die een eigen huis hebben. De SP krijgt echter steeds meer meldingen van inwoners van Appingedam over aardbevingsschade aan hun huurhuis. De SP-afdeling Appingedam is daarom een Meldpunt Aardbevingsschade Huurwoningen gestart.

Lees verder
23 februari 2017

Succesvolle avond voor het Nationaal ZorgFonds in Appingedam

Foto: SP Appingedam

Dinsdag 14 februari organiseerde de SP-afdeling Appingrdam een actie- en informatiebijeenkomst 'Op naar een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico’, om 19:30 in Centrum Kabzeël. Tijdens de avond licht de partij het plan voor een Nationaal ZorgFonds, waarmee de SP samen met een brede coalitie aan partijen en maatschappelijke organisaties het eigen risico en de commerciële zorgverzekeraars willen afschaffen. Het ZorgFonds wordt inmiddels door meer dan 250.000 mensen ondersteund.

Lees verder
8 februari 2017

Top 30 SP-lijst in gesprek in Groningse huiskamers

Foto: SP
Van Beijum tot Bedum, van Harkstede tot Haren van 't Zand tot Zuidhorn. De voltallige top 30 van de SP-lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen was zaterdag in de provincie Groningen. Overal in Groningen werden huiskamerbijeenkomsten met hen georganiseerd. De Kamerleden en kandidaten luisterden daar naar en gingen in gesprek met de bewoners en hun gasten. Lees verder
8 februari 2017

SP Appingedam bij Fakkeltocht Gas Terug

Foto: Sandra Beckerman

De SP-afdeling Appingedam was afgelopen dinsdag bij de demonstratieve fakkeltocht Gas Terug. Volgens de SP moet de gaswinning zo snel mogelijk worden verlaagd naar 12 miljard kuub per jaar en dan naar nul. De NAM moet in het hele proces van schadevaststelling en afhandeling geen zeggenschap meer krijgen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier