h

Harry Rozema opnieuw lijsttrekker SP Appingedam

6 februari 2018

Harry Rozema opnieuw lijsttrekker SP Appingedam

Foto: Reindert Bakker

Op de ledenvergadering van de SP afdeling Appingedam, is Harry Rozema opnieuw gekozen als lijsttrekker voor de partij in de Fivelstad.

Hij zal bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018, een 14 koppige lijst van gedreven Damster SP’ers aanvoeren. De lijst is unaniem door de leden vastgesteld. De top 5 bestaat uit Harry Rozema, Popko Boerema, Maurice Koops, Rianna Smit en Reindert Bakker. De komende tijd gaat de afdeling aan het verkiezingsprogramma werken en plannen maken voor de verkiezingscampagne. Op dezelfde ledenvergadering is ook een nieuw afdelingsbestuur gekozen door de ledenvergadering.

De SP laat zich leiden door drie idealen:

-Menselijke waardigheid: Respect van de ene mens voor de andere mens.

-Gelijkwaardigheid: De één is nooit meer waard dan de ander.

-Solidariteit: Elkaar helpen zodat ieder mens een eerlijke kans krijgt op een gelukkig leven.

Waar nodig bemoeien we ons met de politiek door inspraakrecht, acties en het stellen van vragen. We doen dat niet vanuit een ivoren toren, maar samen met de mensen om wie het gaat. U vindt ons regelmatig op straat in buurten en wijken, op de markt of in het centrum van Appingedam.

Op dit moment is de SP met 3 zetels vertegenwoordigd in de gemeenteraad.

Reactie toevoegen

U bent hier