h

Dal gemeente SP 2021

11 november 2018

Dal gemeente SP 2021

Foto: Kenny Buitendam

Afgelopen vrijdag 9 november hebben we tijdens onze vergadering met elkaar gesproken over hoe de SP naar de gemeentelijke herindeling moet werken.

Sandra Beckerman sprak alle aanwezige SP leden toe over de acties die we samen en voor de inwoners van de dal gemeentes voeren en op touw zetten.
Waaronder de acties die met gaswinning zorg en de schimmelwoningen.
En daarmee aangevend waar de SP voor staat. Een socialistische Partij die staat voor: menselijke waardigheid, de gelijkwaardigheid van mensen en de solidariteit tussen mensen.
Lian Veenstra liet ons weten dat 2021 eigenlijk nog niet eens zo ver weg is. Door het opschrijven van punten die belangrijk zijn voor de inwoners van de Dal gemeenten is een aftrap genomen in 1 grote en sterke afdeling voor de nieuwe gemeente. Punten waaronder: gaswinning, zorg en wat er in de dorpen en wijk speelt.
Een planning tot 2021 gaat er voor zorgen dat we samen klaar zijn voor deze grote verandering. Met de inwoners van het hele gebeid komen we in beweging, of het nu actievoeren is of gewoon met elkaar in gesprek.
Vrijdag is het begin van 1 grote afdeling gestart. Leden uit Appingedam, Delfzijl en Loppersum waren aanwezig om met elkaar te spreken en samen naar de nieuwe gemeente tie te werken.

Hieronder is een korte filmpje te zien met een impressie van deze avond.

Reactie toevoegen

U bent hier