h

SuPerzaterdag

5 januari 2019

SuPerzaterdag

Foto: Sandra Beckerman

Groningers: laten we stoppen met achteruit vechten!

Laat Sandra Beckerman weten op haar Facebook pagina. Komende week loopt ze met een grote groep vrijwilligers langs de deuren om mensen uit te nodigen om naar "De Brullende Draak" te komen kijken. Het volgende deelde ze op Facebook.

(Zie ik je 11, 12, 18 of 19 januari bij de Brullende Draak?)

Een jaar na de beving bij Zeerijp is er voor Groningen veel te weinig verbeterd! 87% van de mensen weten niet waar ze aan toe zijn blijkt uit onderzoek van vereniging eigen huis.

Tegelijk lijken we steeds meer achteruit te vechten! Wiebes bedenkt iets en wij reageren. Dat moet andersom: we moeten vooruit vechten en samen onze eisen stellen!

Wij maakten een documentaire over de gevolgen van de aardbevingen ‘De Brullende Draak’. Heel Nederland moet zien hoe het in Groningen echt gaat.

Ook in Groningen organiseren we een toer met de film. Daarna spreken we graag met zoveel mogelijk mensen verder hoe we samen een vuist kunnen maken naar den Haag.

Zie ik je daar?

11 januari Middelstum, 12 januari Harkstede, 18 januari den Andel of 19 januari Appingedam

De komende week bijna elke dag op pad om mensen uit te nodigen om te komen. Vandaag met deze mooie club in Loppersum, Middelstum, Harkstede en Appingedam.

Hieronder een paar foto's van SuPerzaterdag in Appingedam.

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier