h

De SP afdeling in Appingedam. (Nog) niet in de Raad, wel op straat.

15 november 2011

De SP afdeling in Appingedam. (Nog) niet in de Raad, wel op straat.


Gefeliciteerd! Het is zover, na ruim een jaar van folderen, flyeren, en diverse succesvolle acties heeft de SP partijraad besloten het advies van het partijbestuur over te nemen en onze status “in oprichting” te veranderen in “afdeling”, zodat we nu een volwaardig zelfstandige afdeling zijn. Wij willen jullie bedanken voor de steun en het vertrouwen dat jullie de landelijke SP en onze lokale werkgroep hebben gegeven.
Met deze erkenning kunnen we pas goed aan de slag en ons richten op de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Vanzelfsprekend blijven we actief bezig met onze lopende acties en acties in de toekomst.

9 november 2011

Aan het bestuur van de SP afdeling Appingedam!

Beste Johan,

Zoals je al te horen kreeg heeft het partijbestuur op de vergadering van 4 november jl. besloten om de afdeling i.o. Appingedam de status van erkende afdeling te verlenen. Daarmee wordt jullie aanvraag positief beoordeeld, waarbij de adviezen van partijbestuursleden, regiovertegenwoordiger en afdelingsvoorzitter van Groningen zijn meegewogen.
Van Harte Gefeliciteerd daarmee!

Op de eerstvolgende Partijraad van zaterdag 26 november zal dit heugelijke feit gemeld worden en is naast de afdelingsvoorzitter ook de organisatiesecretaris als gast van harte uitgenodigd!
Binnenkort zal jullie voltallige afdelingsbestuur uitgenodigd worden voor een bezoek aan ons partijkantoor. Samen met andere nieuwe afdelingen krijgen jullie dan uitleg over allerlei praktische zaken en maken jullie kennis met de medewerkers op het partijkantoor.

Ik wens jullie namens het Partijbestuur veel succes!

Met vriendelijke groet,

Vincent Mulder

U bent hier