h

Damster SP leden hebben het volste vertrouwen in hun afdelingsbestuur.

2 maart 2013

Damster SP leden hebben het volste vertrouwen in hun afdelingsbestuur.

 v.l.n.r. Harry Rozema(lid, woordvoerder), Reindert Bakker (organisatiesecretaris), Johan Teuben(afd. voorzitter), Hillie Bakker-Scholte (lid), Popko Boerema (penningmeester)
Het bestuur: v.l.n.r. Harry Rozema(lid, woordvoerder), Reindert Bakker (organisatiesecretaris), Johan Teuben(afd. voorzitter), Hillie Bakker-Scholte (lid), Popko Boerema (penningmeester)

  • Op de jaarlijkse ledenvergadering van afgelopen vrijdag hebben de SP leden uit Appingedam het vertrouwen uitgesproken in het huidige afdelingsbestuur. Alle zittende bestuursleden zijn unaniem herkozen. Er waren geen tegenkandidaten.
    De SP heeft in de Fivelstad al weer ruim een jaar een zelfstandige, actieve afdeling. Het ledenaantal van de SP groeit sterk in onze provincie. In veel gemeenten ontstaan nieuwe afdelingen en werkgroepen van de partij.
  • 2013 wordt een belangrijk jaar voor de SP in Appingedam. Aan ons de uitdaging om het verzet tegen de onzalige kabinetsplannen te mobiliseren en om op volle sterkte de gemeenteraadsverkiezingen van begin 2014 in te gaan.
    Wij hebben daarvoor de mensen en de ideeën, maar onze leden zijn samen met de inwoners de ogen, oren en handen van onze afdeling.
  • Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of tips?
    Het voorjaar is weer in aantocht en binnenkort zullen de Damster SP'ers weer regelmatig in het centrum en op de weekmarkt van Appingedam te vinden zijn. Komt U gerust eens langs voor een kopje koffie en een praatje.
  • U bent hier