h

Damster SP is klaar voor de strijd!

19 maart 2018

Damster SP is klaar voor de strijd!

Foto: Reindert Bakker

Voor jezelf. Voor elkaar. Voor Appingedam.

Ook in Daam is de campagne begonnen. Vanmorgen met strijdbare partijgenoten Harry Rozema, Hillie Bakker, en Martin Franken posters geplakt. Fractievoorzitter Harry Rozema had het er druk mee.

De komende tijd gaan we de strijd aan met Gemeentebelangen. 

Het versterkingsplan in Appingedam verloopt dramatisch. Slechte communicatie door het Centrum Veilig Wonen (CVW), de NAM, de NCG, Woongroep Marenland en de gemeente naar de bewoners, te hoge werkdruk bij de bouwer en de slechte kwaliteit van de afgeleverde huizen, heeft voor de nodige problemen, onrust en verdriet gezorgd bij de bewoners.

De inwoners van Appingedam moeten niet langer worden gezien als klanten maar als mensen die samen ‘Daam’ maken tot wat het is. Het word tijd dat er nu eens écht naar ze geluisterd word. De wensen van onze inwoners moeten worden gerespecteerd. Zij moeten weer zeggenschap krijgen over hun wijken, buurten en straten. Er moet mét hen gesproken worden en niet óver hen.

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier